Artikler hver uge

Udvidelse af Børn & Bøger.

Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre har indgået en aftale med Clio Online, som muliggør, at vi hver uge i hele skoleuger kan lægge en anmeldelse eller artikel her på bloggen. Det vil være små og større anmeldelser af bøger og portaler, essayes, portrætter af forfattere eller forlag samt reportager fra litterære og faglige arrangementer.

Der har gennem de senere år været stor trængsel af stof til vores tidsskrift Børn & Bøger, og det har været næsten umuligt at vælge til og fra. Med den nye aftale kan vi bringe noget stof i det trykte blad som hidtil og bringe andet her på bloggen. Det er så blot at spørgsmål om at koordinere, hvad der bringes hvor. Vi håber, det nye tiltag vil blive taget godt imod.

Indlæggene på bloggen vil være formet som indlæg i det trykte blad og skal ses som et supplement, der giver mulighed for, at flere udgivelser kan blive anmeldt, for at kunne dække flere begivenheder og gå i dybden på områder, der ellers ikke ville have fundet vej til spalterne. Modsat kan nogle indlæg på bloggen være korte og informative, hvor det trykte blad tager over og behandler emnet på anden vis.

Følg med hver uge. Nogle gange kan der være mere end et indlæg. Vi lægger ud med en anmeldelse af hele tre bøger allerede her i dag, hvor foreningens nye hjemmeside introduceres.